Sep
18
2014
Today

Cuaca Cilacap 3-9-2014

Cerah
Suhu : 22-280C
Angin : 5-27 km/jam
Cuaca Maritim KLIK Disini

Login

Nama Pengguna Kata sandi
Lupa kata sandi anda? Lupa nama pengguna anda?
Dopokan Dagelan
Kepareng Matur Cetak E-mail
Senin, 11 April 2011 21:20

Ana sepasang nom-noman sing wis setahun lewih nglakoni pacaran. Sing lanang jenenge Bagol, sing wadon Senthit. Bagol kerjane dadi bakul sawer (sawernane maksude, dadi dodolan apa bae dilakoni). Senthit dadi wong kantoran, bagian ngejumi girik bank harian (awake dhuwur, rambute lurus dawa dirembyak kaya rambute Sandra Dewi. Pokoke Bagol ora salah pilih, pacare kewes nggo kanca kondangan.



Share on
Facebook! Twitter! Joomla Free PHP
 
Kerja Nang Pemrentahan Cetak E-mail
Sabtu, 30 Oktober 2010 11:47

Selawase 10 tahun Bagol meranto maring Jakarta, pas kebener cuti dadi klinthung. Ndilalah nang ndalan ketemu kanca lawase STM sing jenenge Kasno. Senajan wis 10 tahun ora ketemu lorone sing pada-pada lulusan S3 (SD, SMP, STM) pada ora pangling, padahal siki Bagol awake wis mbedani. Wetenge mblegendhing, nganggo kathok be mente-mente.



Share on
Facebook! Twitter! Joomla Free PHP
 
“Debat Terbuka” Caleg Blekethir Cetak E-mail
Jumat, 06 Pebruari 2009 16:00

Baliho, bendera partai, spanduk apa maning stiker siki pating tletek. Ora mung nang “Republik Rakyat Mbeling” tok sing ana alat peraga kampanye kaya kuwe, nang Negara tetangga ya pada baen. Jebule arep ana hajatan gede sing jenenge Pemilu Legistatip ( ora bisa nyebut hurup f ) karo Pemilu Presiden.



Share on
Facebook! Twitter! Joomla Free PHP
 
Jebule Salah Kirim E-mail Cetak E-mail
Sabtu, 27 September 2008 10:17

Ana sepasang keluarga sing wis setengah baya umure ,dheweke padha-padha sekang kalangan professional. Pokoke lanang karo wadon nyambut gawene dadi Bos kabeh kayonge….sebut keluarga Pak Sunyoto.



Share on
Facebook! Twitter! Joomla Free PHP
 
«MulaiSebelumnya123SelanjutnyaAkhir»