Nov
21
2017
Today
Cuaca Cilacap 29-08-2017

Berawan
Suhu : 24-320C
Angin : 5-25 km/jam
Cuaca Maritim

Login

Nama Pengguna Kata sandi
Lupa kata sandi anda? Lupa nama pengguna anda?
Dopokan Dagelan
Jebule Salah Kirim E-mail Cetak
Sabtu, 27 September 2008 10:17

Ana sepasang keluarga sing wis setengah baya umure ,dheweke padha-padha sekang kalangan professional. Pokoke lanang karo wadon nyambut gawene dadi Bos kabeh kayonge….sebut keluarga Pak Sunyoto.



Share on
Facebook! Twitter! Joomla Free PHP
 
Apa Artine Sex Pak..??? Cetak
Rabu, 16 Juli 2008 12:09

Wektu pas wayahe bocah-bocah mlebu sekolah SD, ana bocah sing tembe lulus TK. Siki mlebu SD Pethungan jenengane “Dodi”. Bocah kiye mandan mencinat alias ora gelem meneng. Nang kelas SD sing anyar ya sering diomehi nang gurune mergane wektune belajar malah gurisan bae karo kancane.



Share on
Facebook! Twitter! Joomla Free PHP
 
Aja Isin Diarani Wong Kampung Asal Aja Kampungan……!! Cetak
Minggu, 20 Januari 2008 15:37

Aku sering kenalan karo wong nek lagi lunga-lunga numpak kendaraan umum : bis, sepur, travel apa montor mabur (nek kapal laut si durung tau….jan…ngisin-ngisini banget…padahal asli Tlacap pinggir kisik….). Nek aku takon karo kenalan anyar mau, sing sering tak takokna : "Asale sekang ngendi??"  Jawabane macem-macem. Contone ana sing njawab sekang Tlacap.



Share on
Facebook! Twitter! Joomla Free PHP
 
Tes Wawancara, Jawabane Mencret..!!
Oleh Redaksi   
Jumat, 28 Desember 2007 17:54

HRD manager lagi nyaring berkas lamaran nggo ngisi lowongan nang kantore. Sewise maca kabeh berkas-berkas mau nganti teliti karo temenanan deweke wis nemokna calon-calon sing wis dianggep memenuhi syarat. Dheweke wis nentukna pilihan sing jumlahe 4 (papat).



Share on
Facebook! Twitter! Joomla Free PHP
 
«MulaiSebelumnya1234SelanjutnyaAkhir»