Nov
25
2017
Today
Cuaca Cilacap 29-08-2017

Berawan
Suhu : 24-320C
Angin : 5-25 km/jam
Cuaca Maritim

Login

Nama Pengguna Kata sandi
Lupa kata sandi anda? Lupa nama pengguna anda?
Dopokan Dagelan
Ganjel Ya Atos!
Sabtu, 22 Desember 2007 12:04

"Salah paham sing disebabna beda bahasa sering kedadean nang endi bae"

Ana supir trek gandengan asale kang Tasik jenenge Jajang, duwe kenet asalae kang Sidareja jenenge Lasiman. Lasiman kuwe mandan kurang genep pikirane (bahasa popular-e mandan lengob). Trek gandengan muatane Semen Nusantara (siki Holcim sing nambang pulau Nusakambangan). Jere arep di ulas karo bung Gino tapi tak enteni ora metu-metu.he.he..he.Just remind you. aduh jan gembelenge ngomong inggrisan..).



Share on
Facebook! Twitter! Joomla Free PHP
 
Ora Kabeh Wong Cilacap/Banyumas Ngerti Artine CABLAKA
Selasa, 18 Desember 2007 11:01

Kejadiane kiye kira-kira tahun 1978 wektu kuwe aku esih kelas 5 SD. Aku manggon nang Gumilir Jalan Ketapang (semenane jenege isih jalan Mangkuyudha). Wektu kuwe aku karo rama biyungku lagi dopokan nang mbale (teras) dinane Minggu nek ora salah kira-kira ya jam 12.00 awan. Ijig-ijig ana wong lanang teka, umure kira-kira 60 tahun. Ujarku wong tua kuwe arep ulem-ulem. Wong aku karo rama biyungku ora kenal. Jebulane wong tuwa kuwe mau keperluane mung njaluk madhang sebabe kencoten. Sekang isuk jere ora sarapan.



Share on
Facebook! Twitter! Joomla Free PHP
 
Mentahe Bae Enak, Apa Maning Matenge Cetak
Minggu, 16 Desember 2007 08:40

Ana TKW sing wis suwe nang Arab jenenge Ngadinem ( jeneng samaran ). Ngadinem wis duwe bojo, anake loro. Basan wis rong taun nang Arab deweke ulih cuti, deweke bali nang desane Karangkandri ( kiye ya jeneng samaran ). Jebule.......??



Share on
Facebook! Twitter! Joomla Free PHP
 
Raben Tempik Ciut Cetak
Jumat, 14 Desember 2007 19:22

"Gyeh kang rika nek nggawe judul mandan beres sending jajal ketone
koh ora  patut nemen kuweh".
"Mengko gipit kang, aja gegoh gipitlah! Inyong tak ngrampungna
gipit goleh nulis"



Share on
Facebook! Twitter! Joomla Free PHP
 
«MulaiSebelumnya1234SelanjutnyaAkhir»