Nov
21
2017
Today
Cuaca Cilacap 29-08-2017

Berawan
Suhu : 24-320C
Angin : 5-25 km/jam
Cuaca Maritim
Warta Ngapak
Ramane Dolanan Dara, Anake Kecemplung Irigasi Cetak
Selasa, 09 Mei 2017 18:37

BANTARSARI, (CIMED) - Nggo wong tuwa sing nduwe bocah cilik, tulung nek anake agi padha dolanan dijagani sing temenan. Pokoke aja ngasi dijor klowor dhewekan. Ngerti dhewek, bocah cilik nek karep apa-apa ya bakal dilakoni. Mbuh kuwe migunani, mbuh mbebayani. Aja nganti kedadeyan bocah cilik mati kecemplung saluran irigasi tiba maring keluargane rika padha.



Share on
Facebook! Twitter! Joomla Free PHP
 
Agi Ngrekap Togel, Wong Desa Danasri Dicekel Pulisi Cetak
Senin, 08 Mei 2017 21:05

NUSAWUNGU, (CIMED) - Wong ketangkep pulisi merga dodolan nomer sing jenenge Togel wis ora etungan akehe, kiye koh esih ana maning sing kecekel. Kayonge pada ora ana kapoke. Rumangsane dodolan nomer marakna sugih tur ora kena ukuman ndean, ora ngertia wis dititeni nang pulisi. Titi mangsane limpe gari dicekel pulisi, ngandang nang sel.



Share on
Facebook! Twitter! Joomla Free PHP
 
Toko Mebel Kemalingan, Cempulek Sing Nyolong Pegawene Dhewek Cetak
Senin, 08 Mei 2017 17:35

KROYA, (CIMED) - Anggota Reskrim Polsek Kroya Polres Cilacap kasil nyekel maling sing nyolong nang toko mebel Endah, Kroya. Maling sing ditangkep loro, ketangkep nang panggonan beda. Cempulek, malinge sing ditangkep pegawe toko mebele dhewek sing wis nyambut gawe nang kono pitung taun lawase.



Share on
Facebook! Twitter! Joomla Free PHP
 
Biyunge Ora Teyeng Nulungi, Soimun Mati Kecemplung Sumur Cetak
Rabu, 15 Maret 2017 11:25

KEDUNGREJA, (CIMED) - Kedadeyan apes nibani Soimun (33), wong sekang Dusun Mulyasari RT 02 RW 10 Desa Ciklapa Kecamatan Kedungreja Kabupaten Cilacap. Dadi, dina Slasa (14/3/2017) antarane jam enem sore mati kecemplung sumur mburi umah. Sing lewih melas maning, korban kecemplung nang ngarepe biyunge sing ora teyeng nulungi.



Share on
Facebook! Twitter! Joomla Free PHP
 
«MulaiSebelumnya12345678910SelanjutnyaAkhir»

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL