Nov
21
2017
Today
Cuaca Cilacap 29-08-2017

Berawan
Suhu : 24-320C
Angin : 5-25 km/jam
Cuaca Maritim
Warta Ngapak
Macul Nang Sawah, Kaki Mad Ninggal Kesamber Bledheg Cetak
Jumat, 14 Oktober 2016 16:07

BINANGUN, (CIMED) - Sing pada ati-ati guli padha nyambut gawe nang sawah, merga siki mangsan udan gludhug. Udan gedhe gludhug sing amper rata nang wilayah Kabupaten Cilacap seminggu kiye mangan korban jiwa. Nang Desa Sidayu Kecamatan Binangun, udan gedhe karo gludhug dina Kemis (13/10/2016) wing nyebabaken wong tani ninggal kesamber bledheg.



Share on
Facebook! Twitter! Joomla Free PHP
 
Jendela Dicongkel, SMPN 3 Kawunganten Kelangan Welasan Komputer Cetak
Kamis, 18 September 2014 21:30

KAWUNGANTEN, (CIMED) - Maling spesialis sekolah molaih pada gentayangan maning, siki gari SMP Negeri 3 Kawunganten sing dadi korban. Welasan monitor LCD komplit karo central processing unit (CPU) njur keyboard (organ) Yamaha PSR 900 sing nang njero sekolahan diangkut nang maling. Merga kelangan barang-barang kuwe sekolahan sing nang cedhek alas Kubangkangkung rugi nganti Rp 129 juta.



Share on
Facebook! Twitter! Joomla Free PHP
 
Diduga Dirampok, Mbah Manisah Ninggal “Digubed Benting” Cetak
Selasa, 27 Mei 2014 23:15

SIDAREJA, (CIMED) – Nini-nini asal Desa Sidareja ditemukna ninggal ndoresani. Mbah wadon sing umure sekitar 72 kuwe gulu nganti raine digubed benting nang njero umahe, Slasa (275/2014) antarane gagat esuk sedurunge jago kluruk. Diduga korban ninggal merga dipateni nang perampok sing mlebu umahe.



Share on
Facebook! Twitter! Joomla Free PHP
 
Tembe 2 Jam Ditahan, Tersangka Kasus Penganiayaan Malah Kendat Cetak
Minggu, 04 Mei 2014 17:46

CILACAP, (CIMED) – Kepolisian Sektor Cilacap Selatan dikagetaken karo panemon salah sijine tahanan sing ninggal nganggo cara kendat (gantung diri, red) dina Setu (3/5/2014) awan. Korbane Santorejo (48), tersangka sing kesangkut kasus penganiayaan padahal tembe rong jam ditahan nang Mapolsek Cilacap Selatan.



Share on
Facebook! Twitter! Joomla Free PHP
 
«MulaiSebelumnya12345678910SelanjutnyaAkhir»

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL