Sep
25
2020
Today
Cuaca Cilacap 01-09-2020

Berawan
Suhu : 24-300C
Angin : 5-10 km/jam
Cuaca Maritim
Warta Ngapak
Agi Nang Sawah, Karsin Kesamber Bledheg Cetak
Senin, 28 April 2014 16:15

JERUKLEGI, (CIMED) – Siki esih mangsan udan dibarengi bledheg. Mulane angger sekirane langite wis molaih keton peteng, sedulur kabeh kudu ati-ati. Apa maning sing pada nyambut gawe nang sawah utawa nang nggon sing tenggar, age-age bali ngumah. Aja nganti nasibe pada karo Karsin (43).

 
Pamit Ngarit, Madi Ditemokaken Ninggal Nang Saluran Induk Irigasi Cetak
Kamis, 27 Maret 2014 22:05

SIDAREJA, (CIMED) – Pamit lunga ngarit suket, Madi Kustopo (25) warga Dusun Cikondang, Desa Kunci, Kecamatan Sidareja ditemukna ninggal ketilem nang saluran induk daerah irigasi Sidareja-Cihaur, Rebo (27/3/2014). Kayane dheweke ketilem merga kepleset pas ngarit nang pinggiran saluran induk irigasi sing kebener banyune jero.

 
Nyamar Dadi Petugas PLN, Maling 2 Nyikat 57 Gram Emas Cetak
Kamis, 27 Maret 2014 13:18

CIPARI, (CIMED) – Pengeling-eling maring rika sing arep padha lunga ninggalna umah. Sing ditinggal nang ngumah diwanti-wanti, ben aja gampang percaya maring wong sing tembe dikenal, arepa dheweke ngaku petugas. Mergane siki modus anyar maling agi anget, molai sekang nyamar dadi sales nganti dadi petugas PLN gadungan.

 
Golet Yuyu, Bocah Kepleset Kali Jaga Benda Ninggal Cetak
Kamis, 20 Maret 2014 18:42

KAWUNGANTEN, (CIMED) – Andi Kasaputra, bocah umur 10 tahun warga Desa Kawunganten RT 10 RW 06 Kecamatan Kawunganten ditemokna wis ninggal merga kepleset kecemplung nganti ketilem nang Kali Jakabenda. Wektu kuwe karo kanca-kancane agi nggolet yuyu, kebener korban ora bisa ngelangi.

 
«MulaiSebelumnya12345678910SelanjutnyaAkhir»

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL