Nov
21
2017
Today
Cuaca Cilacap 29-08-2017

Berawan
Suhu : 24-320C
Angin : 5-25 km/jam
Cuaca Maritim
Warta Ngapak
Jegerrr...!!! Bledheg Nyamber Wit Klapa, 2 Penderes Tiba Ninggal Cetak
Selasa, 18 Maret 2014 17:31

CIPARI, (CIMED) – Aja kekendelen menek wit-witan dhuwur angger pas agi udan tur ana bledheg maning. Mergane mbok nganti dadi korban kesamber bledheg. Kaya nasib apes sing nimpa maring loro penderes nang Desa Pegadingan karo Desa Cipari Kecamatan Cipari. Loro-lorone tiba sekang wit klapa merga kesamber bledheg banjur ninggal, Senen (17/03/2014).



Share on
Facebook! Twitter! Joomla Free PHP
 
Bar Dicekoki Inuman, Prawan Diperkosa Wong Lanang Telu Cetak
Selasa, 04 Pebruari 2014 15:39

ADIPALA, (CIMED) – Nasib apes tiba maring Sekar (dudu jeneng sebenere), prawan umur 21 asal Desa Welahan Wetan, Kecamatan Adipala. Mergane dadi korban perkosaan wong lanang telu. Sing lewih parah, sedurunge diperkosa giliran, dheweke dicekoki inuman ndem-ndeman (miras, red) nganti ora sadar. Pelakune wis dicekel polisi, salah sijine satpam.



Share on
Facebook! Twitter! Joomla Free PHP
 
Motor Dirampas, Tukang Ojeg Ditubles Peso Cetak
Rabu, 11 Desember 2013 23:03

JERUKLEGI, (CIMED) – Tukang ojeg sing pada ati-ati nek arep nggawa penumpang wayah wengi. Mbok kaya sing dialami nang Sanwireja Tunjang (64), tukang ojeg nang pangkalan pertelon Jeruklegi. Mergane dheweke dadi korban nang perampok sing nyrandu dadi penumpang. Ethok-ethok njaluk dijujugna maring Desa Bojong, Kawunganten malah nubles tukang ojege njur nggawa lunga motor.



Share on
Facebook! Twitter! Joomla Free PHP
 
Nglilir, Motor Ilang Cetak
Selasa, 19 Nopember 2013 09:07

CIMANGGU, (CIMED) – Ketiban apes dialami Komariyah (40), warga Desa Negarajati, Cimanggu, dheweke kelangan motor nang njero umah.



Share on
Facebook! Twitter! Joomla Free PHP
 
«MulaiSebelumnya12345678910SelanjutnyaAkhir»

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL