Sep
24
2017
Today
Cuaca Cilacap 29-08-2017

Berawan
Suhu : 24-320C
Angin : 5-25 km/jam
Cuaca Maritim
Warta Ngapak
Anake Butuh Susu, Edi Nekat Nyolong Duit Nang Masjid Cetak
Jumat, 15 Nopember 2013 20:52

CILACAP, (CIMED) – Merga uteke wis cunthel kangelan nggolet dhuit nggo tuku susu anake, Eka Supriyatna (45) warga Jalan Darusman RT 05 RW 07 Kelurahan Karang Talun, Cilacap Utara nekad nyolong duit nang tas sing diglethakna nang mburi (Shaff, red) Masjid Perumahan Pertamina Lomanis, Cilacap Tengah, durung suwe kiye. Pelaku nekad njukut duit nduweke jemaah sing agi pada shalat dzuhur.



Share on
Facebook! Twitter! Joomla Free PHP
 
Cah Sekolah Nabrak Wong Nyebrang, Bocah 5 Taun Ninggal Cetak
Jumat, 16 Nopember 2012 22:20

KESUGIHAN, (CIMED) – Cah sekolah menengah pertama (SMP) sing numpak pit montor wong tuane nabrak bocah cilik sing agi nyebrang dalan nang Jalan Gerilya, Desa Kuripan Kidul, Kecamatan Kesugihan, Jum’at (16/11/2012). Bocah umur limang tahun sing ketabrak ninggal nang rumah sakit.



Share on
Facebook! Twitter! Joomla Free PHP
 
Pasang Pompa, Kesetrum, Kaki Samsuri Ninggal Cetak
Kamis, 15 Nopember 2012 15:03

JERUKLEGI, (CIMED) - Samsuri Bin Strawijaya (55), warga Dusun Tanjungsari RT 02 RW 03 Desa Prapagan, Kecamatan Jeruklegi ditemukna ninggal nang pinggir kali awake geseng, Kemis (15/11/2012) esuk. Korban ninggal sewise kesetrum aliran listrik merga sikile nyenggol kabel pas dheweke nguripna pompa banyu.



Share on
Facebook! Twitter! Joomla Free PHP
 
Traktor Nang Sawah Ilang Dicolong Wong Cetak
Selasa, 30 Oktober 2012 19:02

KAWUNGANTEN, (CIMED) – Mesin traktor nggone kaki Dulah Masum (56), warga Dusun Mekarsari, Desa Bojong, Kecamatan Kawunganten sing ditinggal nang sawah, Slasa (30/10/2012) dicolong wong. Padahal wingine tembe dingo mluku sawah. Akibate kaki Dulah rugi antarane Rp 10 juta.



Share on
Facebook! Twitter! Joomla Free PHP
 
«MulaiSebelumnya12345678910SelanjutnyaAkhir»

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL