Sep
24
2017
Today
Cuaca Cilacap 29-08-2017

Berawan
Suhu : 24-320C
Angin : 5-25 km/jam
Cuaca Maritim
Warta Ngapak
Pyuk...! Kaca Mobil Honda Jazz Dipecah, Duit Rp 5,7 Juta Ilang Cetak
Selasa, 09 Oktober 2012 07:57

CILACAP, (CIMED) – Ditinggal ngeterna anake mangkat piknik, mobil Honda Jazz sing diparkir nang Jalan Mesjid, antarane 100 meter sekang alun-alun Cilacap dibobol maling, Senen (8/10/2012) sore. Tas ingsi duit Rp 5,7 juta karo kertu ATM, buku tabungan karo surat-surat liyane digawa pelaku.



Share on
Facebook! Twitter! Joomla Free PHP
 
Ketungkul Dolanan Game Nang Warnet, Mio Ilang Cetak
Kamis, 04 Oktober 2012 08:18

MAJENANG, (CIMED) – Deril Yudha Permana (21), warga Desa Cilopadang RT 02 RW 04, Kecamatan Majenang ora nyana bakal ora numpak motor Mione maning.



Share on
Facebook! Twitter! Joomla Free PHP
 
Betah Mancing, Motore Ilang Digawa Maling Cetak
Minggu, 30 September 2012 20:59

CILACAP, (CIMED) – Wong nek lagi apes, mbok wis ngati-ngatia ndilalah ana bae lakone. Kaya sing dialami Slamet Riyadi (30), warga Gang Rambutan RT 04 RW 03 Desa Jeruklegi Wetan, Kecamatan Jeruklegi. Betah mancing nang komplek pelabuhan Tanjung Intan, pas arep bali motor Mione ilang.



Share on
Facebook! Twitter! Joomla Free PHP
 
Maning, Warga Desa Cisumur Tiba Kang Wit Klapa Ninggal Cetak
Minggu, 30 September 2012 19:06

GANDRUNGMANGU, (CIMED) – Cilaka merga penekan wit kedadean maning. Siki gari nimpa Ponimin (30), warga Dusun Dungunsari RT 07 RW 07 Desa Cisumur, Kecamatan Gandrungmangu, Jemuah (28/9/2012) sore. Dheweke ninggal merga tiba kang wit klapa.



Share on
Facebook! Twitter! Joomla Free PHP
 
«MulaiSebelumnya12345678910SelanjutnyaAkhir»

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL