Sep
24
2017
Today
Cuaca Cilacap 29-08-2017

Berawan
Suhu : 24-320C
Angin : 5-25 km/jam
Cuaca Maritim
Warta Ngapak
Slarak… Gedebug…! Karwanto Tiba Kang Wit Klapa, Ninggal Cetak
Jumat, 28 September 2012 20:41

JERUKLEGI, (CIMED) – Karwanto (49), wong tani nang Desa Jambusari, Kecamatan Jeruklegi, nasibe apes. Wong lanang kuwe ninggal mergane tiba pas menek wit klapa nang kebonane dheweke, Jemuah (28/9/2012) esuk.



Share on
Facebook! Twitter! Joomla Free PHP
 
Mbuang Gesan Sembarangan, Kantin SMP N 1 Cipari Kobaran Cetak
Rabu, 19 September 2012 16:43

CIPARI, (CIMED) – Gara-gara gesan (puntung, red) udud sing dibuang semblothongan (sembarangan, red), kantin SMP Negeri 1 Cipari dadi kobaran nganti ludes, Slasa (18/9/2012) sore.



Share on
Facebook! Twitter! Joomla Free PHP
 
Ditinggal Sing Wedon Rewang, Ridwan Mati Kendat Cetak
Jumat, 31 Agustus 2012 13:40

KAWUNGANTEN, (CIMED) – Ridwan Dwi Sasongko (26) ditemokna mati gantung diri (kendat) nang lawang kamar umah mertuane nang Desa Mentasan RT 05 / RW 03, Kecamatan Kawunganten, Kamis (30/8/2012) esuk antarane jam 08.30 WIB. Korban nekad kendat pas kebener umah mertuane kosong merga ditinggal rewang nang nggone dulure sing nduwe gawe (hajatan, red).



Share on
Facebook! Twitter! Joomla Free PHP
 
Ditinggal Tuku Rongsokan, Dhuit 100 Juta Nang Njero Mobil Ilang Cetak
Kamis, 31 Mei 2012 18:03

CILACAP, (CIMED) – Dhuit 100 juta rupiah sing disimpen nang njero mobil ilang sewektu ditinggal tuku barang bekas nang pengepul rongsok nang Jalan Lingkar Selatan, Kelurahan Tegal Kamulyan, Cilacap Selatan, Rebo (30/5/2012) awan.



Share on
Facebook! Twitter! Joomla Free PHP
 
«MulaiSebelumnya12345678910SelanjutnyaAkhir»

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL