Nov
21
2017
Today
Cuaca Cilacap 29-08-2017

Berawan
Suhu : 24-320C
Angin : 5-25 km/jam
Cuaca Maritim
Warta Ngapak
Maning, Bocah Kelas Siji SD Ketilem Nang Kali Cikawung Cetak
Selasa, 29 Mei 2012 08:07

CIMANGGU, (CIMED) – Bocah kelas siji SD ketilem ninggal nang aliran Kali Cikawung, Desa Genteng, Kecamatan Cimanggu, Senen (28/5/2012) antarane jam telu sore. Korban jenenge Muhamad Restu Sidiq (7), warga Dusun Genteng Kulon RT 01 RW 07 Desa Panimbang, Kecamatan Cimanggu.



Share on
Facebook! Twitter! Joomla Free PHP
 
Ditinggal Becer Nang Pasar, Montor Dicolong Maling Cetak
Minggu, 27 Mei 2012 08:15

CIMANGGU, (CIMED) – Ditinggal becer nang Pasar Genteng, Desa Panimbang, Kecamatan Cimanggu, pit montor Yamaha Mio R 4786 ZT nggone Dasmiti (38) warga Desa Panimbang, Cimanggu, ilang dicolong maling, Sabtu (26/5/2012). Montore dheweke diparkir nang sekitar warung mburi pasar, ora mira-mira padahal mung ditinggal limang menit thok.



Share on
Facebook! Twitter! Joomla Free PHP
 
Dolanan Banyu Nang Rawa Bendungan, Bocah SD Ninggal Ketilem Cetak
Kamis, 10 Mei 2012 19:53

JERUKLEGI, (CIMED) – Sulton Ali Subhan (8), bocah warga RT 01 RW 03 Desa Tritih Wetan, Kecamatan Jeruklegi, ditemokaken ninggal kemambang nang sekitar pintu air Rawa Bendungan, Kamis (10/5/2012) kurang lewih jam setengah enem sore. Kayane korban ketilem nganti ninggal merga kepleset mlebu banyu jero pas dolanan banyu karo kanca-kancane.



Share on
Facebook! Twitter! Joomla Free PHP
 
9 Monitor SMP Negeri 1 Dayeuhluhur Ilang Dijukut Maling Cetak
Minggu, 29 April 2012 14:42

DAYEUHLUHUR, (CIMED) – Sekolah Menengah Pertama Negeri 1 Dayeuhluhur kelebon maling. Sanga LCD monitor nang njero ruang laboratorium dikukud digawa mlayu nang maling.



Share on
Facebook! Twitter! Joomla Free PHP
 
«MulaiSebelumnya12345678910SelanjutnyaAkhir»

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL