Sep
24
2017
Today
Cuaca Cilacap 29-08-2017

Berawan
Suhu : 24-320C
Angin : 5-25 km/jam
Cuaca Maritim
Warta Ngapak
Konangan Wong Ronda Nyolong Pit Onthel, Maling Loro Dicekel Cetak
Jumat, 10 Maret 2017 20:36

PATIMUAN, (CIMED) - Wis pirang-pirang sing wis kecekel pulisi, malah ngangsi ana sing diamuki warga, ning koh ya ana bae wong sing dadi maling. Mbok ya, nggolet gawean sing bener, warang-wurung dhuit kasil maling ya ora berkah, nang weteng murub kaya geni. Nek kecekel pulisi sih esih mending, ning nek konangan warga apa ora dadi gawe bisa-bisa awake bonyod, pernahe wis akeh warga sing gething karo polahe maling.



Share on
Facebook! Twitter! Joomla Free PHP
 
Mayit Lanang Ora Ana Identitase Ditemukaken Temangsang Nang Pintu Air Irigasi Cetak
Selasa, 28 Pebruari 2017 12:00

KESUGIHAN, (CIMED) - Wayahe wong pada lunga embret, warga Desa Pesanggrahan Kecamatan Kesugihan geger merga ana mayit lanang sing ora ana identitase ngambang nang saluran irigasi, Slasa (28/02/2017) antarane jam setengah wolu esuk. Durung ngerti, mayit kuwe korban tindak kejahatan apa mati merga ketilem.



Share on
Facebook! Twitter! Joomla Free PHP
 
Kerekam CCTV Pas Nyolong Puskesmas, Gowok Kecekel Pulisi Cetak
Senin, 13 Pebruari 2017 15:57

CILACAP, (CIMED) - Bola bali mlebu penjara merga nyolong ora marakaken Murgiyanto (32) kapok. Nyatane, Gowok paraban warga dalan Satria Grumbul Kreong Kelurahan Tritih Kulon Kecamatan  Cilacap Utara Kabupaten Cilacap sing awake kebek tato kuwe ditangkep pulisi maning ora suwe sewise nyolong nang Puskesmas Cilacap Tengah. Dheweke ndhongkel jendela njukut handphone karo duit nang selorokan meja.



Share on
Facebook! Twitter! Joomla Free PHP
 
Marem Ngeloni Perawan Cilik, Jaka Ora Gelem Tanggung Jawab Cetak
Rabu, 08 Pebruari 2017 13:01

MAJENANG, (CIMED) - Gelem enake ora gelem tanggung jawab. Kuwe sing dilakoni nang Jaka Tria Wiguna. Bujangan 22 tahun, asal Desa Ciporos Kecamatan Karangpucung kuwe lepas tangan sewise marem ngeloni perawan cilik nganti ping papat.



Share on
Facebook! Twitter! Joomla Free PHP
 
«MulaiSebelumnya12345678910SelanjutnyaAkhir»

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL