Nov
21
2017
Today
Cuaca Cilacap 29-08-2017

Berawan
Suhu : 24-320C
Angin : 5-25 km/jam
Cuaca Maritim
Warta Ngapak
Cemburu, Yoyo Nekad Nubles Wetenge Gendhakane Bojone Dhewek Cetak
Selasa, 07 Pebruari 2017 18:33

CIMANGGU, (CIMED) - Cemburu menangi bojone turu sekamar bareng gendhakane pas tembe bali sekang Jakarta, Yoyo (41) warga Dusun Cimanggu Wetan Desa Cimanggu Kecamatan Cimanggu Kabupaten Cilacap ngamuk segelem-gelem. Dheweke nekad nubles wetenge gendhakane bojone nganti mlewek.



Share on
Facebook! Twitter! Joomla Free PHP
 
Ethok-ethok Ngobor Tekek, Maling Nglarut Dagangan Toko Kelontong Cetak
Senin, 06 Pebruari 2017 21:26

CILACAP, (CIMED) - Darwin (56) karo Daryoto (44) didemek personel Resmob Polres Cilacap. Jebul kelorone tersangka maling sing angger wengi ethok-ethok ngobor tekek pas bengi-bengi nang tapel wiringe toko kelontong, toko onderdil, bengkel karo toko material sing sepi.



Share on
Facebook! Twitter! Joomla Free PHP
 
Bocah 4 Taun Mati Ketilem Nang Blumbang Cetak
Rabu, 01 Pebruari 2017 12:03

SAMPANG, (CIMED) - Nggo wong tuwa sing nduwe bocah cilik, tulung nek anake agi padha dolanan dijagani sing temenan. Pokoke aja ngasi dijor klowor dhewekan. Jan mbebayanine pol yakin. Ngerti dhewek, bocah cilik nek karep apa-apa ya bakal dilakoni. Mbuh kuwe migunani, mbuh mbebayani. Aja nganti kedadeyan bocah cilik mati kecemplung blumbang kebek banyu tiba maring keluargane sedulur padha.



Share on
Facebook! Twitter! Joomla Free PHP
 
Telu Maling Montor Ninja Nang Ngarep Karaoke Dicekel Polisi Cetak
Senin, 30 Januari 2017 21:37

BINANGUN, (CIMED) - Jajaran Polsek Binangun bareng karo unit Opsnal Reskrim Polres Cilacap kasil ngungkap kasus maling montor Kawasaki Ninja sing diparkir nang ngarep nggon karaoke nang Desa Sidaurip, Binangun. Pelaku sing cacahe telu wis kecekel nang panggonane karo wektu ora bareng.



Share on
Facebook! Twitter! Joomla Free PHP
 
«MulaiSebelumnya12345678910SelanjutnyaAkhir»

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL